lauantai 4. tammikuuta 2014

New year, new look, new start!

Vuoteen 2013 mahtui paljon uusia asioita, tunteita, tapahtumia ja kavereita. Kaikenlaista on ehtinyt tapahtua vuoden aikana, olen oppinut paljon uutta ja kasvanut ehkä jonkin verran ihmisenä. Ainakin olen taas vuoden vanhempi, eli ikää minulle on kertynyt jo 17 vuotta ja nyt se alamäki sitten alkaa, eikös? Halusin piristää itseäni ja leikkasin otsatukan ja värjäsin hiukset punaisiksi ;)

Silver aloitti vuoden vähän huonolla tavalla, sillä neidillä oli molemmissa korvissa paha korvatulehdus, mutta onneksi saatiin lääkkeet nopeasti ja Silver on taas sama iloinen itsensä!Ruoan suhteen neiti on edelleen kranttu joten jossain vaiheessa on sitten vaihto toiseen ruokaan. Toko alkoi myös eilen ja olen alkanut nyt vakavasti pohtimaan, että jos tähdättäisiin Silverin kanssa korkeemmalle ja aleittaisiin vakavasti reenaamaan tokoa tähtäimenä sitten jossain vaiheessa kisat.. Silverissä kun on paljon pontetiaalia..








Mitään uudenvuoden lupauksia en oo tehny, mutta sen voin luvata,että tänä vuonna aion panostaa enemmän itseeni ja tuohon karvakasaan<3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti