tiistai 18. syyskuuta 2012

Painia,Tokoilua, kaupunkikävely ja mätsäri!

Hei!
Meillä oli Silverin kanssa hyvin vauhdikas viikko kun tätini 3 koiraa tuli meille hoitoon viikoksi! Ihanan ihanat lähes 4kk leoneiti Jade, 1.5v. jääräpää Sky ja jo veteraani ikään päässyt nakkihirmu Zico. Tuo nakkihirmu tulee siitä kun Zico on niiin nakkien perään ollut koko ikänsä!

 Joten, tätini joka on myös oman koirani kasvattaja Yvonne tuli meille perjantaina tyttärensä kanssa, josta he lähtivät perheensä ja veljeni kanssa Kyprokselle. Koirat jäivät meille hoitoon ja viikon aikana teimme kaikenlaista. Tietenkin lenkkeilimme ja koirapuistossakin käytiin, lisäksi tiedossa oli leojen kaupunkikävely, Toko ja mach show.

 Arki neljän koiran kanssa ajatuksena kuulostaa varmaan hankalalta kun itse käyn lukiota joka vie suuren osan ajastani, mutta hyvin me selvisimme.
Talo täyttyi ihanista tassun äänistä, koirankarva tupoista ja tassujen mukana tuli aina viisikiloa hiekkaa ulkoota, mutta mikään ei haitannu koirien menoa! Oli niin huvittavaa kun kolme nuorinta painivat ja juoksivat pitkin erittäin "isoa" kerrostalo asuntoamme!Seinät meinasivat tulla vastaan ja lopulta kun lattialla ei ollut tarpeeksi tilaa koirien mielestä niin siirrytiinkin sitte sängyille joissa ei todellakaan ole lupaa oleskella! Ajoimme koirat alas varmaan 10 kertaa päivän aikana ja koirat katsoivat aina vain yhtä hölmistenyinä meihin ihan niinkuin olisivat sanoneet : "Emmehän me mitään tehty"!

Perjantaina menimme sitten Tokoon jossa puolitin tunnin Skyn ja Zicon kanssa. Tällä kertaa harjoittelimme ryhmässä ja pareittain kulkemista, rivissä istumista/makaamista ja luoksetuloa pyynnöstä. Lisäksi saimme opettaa koiramme kulkemaan putkesta. No, Kun menin Skyn kanssa niin tuntui että sillä koiralla oli yhtä valikoiva kuulo ja toiminta kuin minulla! Ei halunnut mennä istumaan eikä makaamaan vaikka kuinka nakeilla yritin lahjoa! Mutta, lopulta sain kuin sainkin koiran tottelemaan ja lopult suoriuduimme tempuista kohtuullisesti. Luokse tulossa Sky ihmetteli että mitä tämä oikein on ja ei millään meinannut hoksata että nyt olikin lupa tulla luokse.. Minä siellä vähän matkan päässä kutsuin ja hypin pompin ja meilkein tein volttia kun Sky vihdoinkin tajusi mikä oli jutun juju, toisella kerralla mentiikin jo sitten paremmin ja Sky tuntui pääsevän asiasta jyvälle.
Zico pääsi kokeilemaan putkeen menemistä ja pienen epäröinnin jälkeen se sitten tulikin upeasti vauhdilla sieltä kun tajusi että tästä saakin palkaksi nakkeja. Tunnista jäi minulle erittäin hyvä mieli ja olin ylpeä kaikista reissulaisista! Jadekin pääsi kokeilemaan putkea josta se suoriutui myöskin vallan mainiosti. Parin kokeilun jälkeen se suoritui kuin vanha tekijä! Silver olikin tällä kertaa Sannan kanssa ja mielestäni Silver kehittyy koko ajan ja osaa aina vain paremmin asiat!

Lauantaina olimmekin sitten koko porukalla Leojen kaupunki kävelyllä jossa oli mukana siis myöskin koirat Hertta, Okra ja Molly! Laumamme herättikin paljon mielenkiintoa ja kunnioitusta, no kieltämättä 7 leonberginkoiraa samassa paikassa onkin aika vaikuttava näky. Matkasimme Itäkeskuksesta metrolla Hakaniemen torille jossa sitten olimme ihmisten huomion keskipisteenä. pistäydyimme kanssa kahvilla ja muutenkin päivä oli ihana! Kuvia reissusta lisään myöhemmin!

Sunnuntaina olikin sitten koirien viimeinen kokonainen päivä meillä joten päätimmekin lähteä Pakkalan mätsäriin jossa meillä oli kiva päivä. Minä juoksin kehästä toiseen kun oli 4 koiraa esitettävänä. Ensiksi menin kehään Silverin kanssa josta saimme sitten sinisen nauhan, Sitten heti perään olikin Jaden vuoro joka herätti paljon huomiota ja ihmisten reaktiot olivat niin huvittavia! Jade meni upeasti kehässä ja saikin sitten punaisen nauhan, eli voitti oman parinsa, kumpikaan ei sitten sijoittuneet enempää mutta mehän tultiin kokemusta hakemaan, ei niinkään voittoa. Skyn kanssa saimme myöskin sinisen nauhan , mutta sitten sinisten kehässä sijoituimme kakkoseksi!! Zicon kanssa menin ensimmäisen kerran elämässäni ja saimme sinisen nauhan, mutta emme sijoittuneet sen enempää. Se ei minua haitannut, sillä päivä oli muuten niin onnistunut.

Maanantaina Zico, Sky ja Jade lähtivätkin sitten kotia kohti ja Silver jäikin sitten kotiin. Ikävä on jo nyt, mutta onneksi jo perjantaina suuntaamme auton kohti lakeuksia ja näemme ihanat karvapallot taas. Siellä on sitten koko leijona lauma Zico, Cera, Safiira, Gabriela, Obelix, Sky ja Jade. Silverille on tiedossa sitten paljon painia kun sinne sitten pääsemme!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti