keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Ensimmäinen.... !

Hei taas kaikki!
Tänään on 17.10. eli siis on kulunut jo 11 kuukautta siitä kun tuo ihana rakkauspakkaus syntyi tähän maailmaan<3  Sen kunniaksi Silver päätti sitten aloittaa ensimmäisen juoksunsa ja harmiksemme tärppipäivät osuu sitten juuri ensi viikonlopulle jolloin meillä oli tarkoitus lähteä tädillemme auttamaan raksalle!
No, reissuun silti lähdetään mutta järjestelyjä pitää miettiä uudelleen. Meillä on siis myös Seinäjoen KV näyttely ensi sunnuntaina joka on samalla ensimmäinen sisänäyttelymme Silverin kanssa! :)

Itselläni menee kanssa ihan mukavasti, sain ensimmäiset koetulokset jotka eivät oikeasti häikäisseet, mutta nyt minulla on hyvä lähtökohta parantaa numeroita tulevaisuudessa.
Sain myöskin eilen ensimmäisen jaksoraportinkin...
Äikästä sain 8, fysiikasta 7, pitkästä matikasta ja ruotsista 6, hissasta 5 (josta pyysin sitten opettajalta nelosen, jotta minulla on mahdollisuus päästä uusintakuulusteluun ensi viikon tiistaina.) ja kuviksesta 9 :)
Eli kaikin puolin ihan ok todistus, jos ottaa huomioon koetulokset.( äikkä 6-, hissa  5, matikka 6-,
 ruotsi 5½,, fyssa 6½,)

Tänään meidän on tarkoitus suunnata kummitätini Heinin elokuvakuvauksiin Linnanmäelle, johon Silver ei valitettavasti pääse mukaan. No, Silveriä se ei varmaan haittaa sillä se voi nyt jäädä kotiin nukkumaan!
Otan Silveristä jossain vaiheessa poseerauskuvan jonka lisään sitten myöhemmin tänne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti