maanantai 1. lokakuuta 2012

Tokoilua ja rapakalle koirapuistoilua!

Oltiin siis perjantaina koiran kanssa taas kerran tokoilemassa ja tämäkin kerta meni oikein hienosti. Tällä kertaa treenasimme paikalla makuuta, luokse tuloa, putkea, vastaan tulemista, käskyä kaadu ja pientä rataa.
Nämä kaikki olivat Silverille helppoja  ja ihmettelin suuresti kuinka tuo mun energia pakkaus pysyy niin pitkään paikalla, että uskalsin jättää koiran maahan ja lähdin kävelemään tilaa ympäriinsä ja koira pysyi siinä missä pitikin! Tokon päätteeksi kokosimme taas Toko esteen jonka Silver suorittaa aina yhtä helposti.



















Eilen olimme Silverin kanssa koirapuistossa joka oli ihan hirveän kuranen ja mutaaa ja liejua täynnä, mutta kun olin koiralle luvannut että pääsee koirapuistoon ja kun oltiin menty jo portista sisälle en enään kehdannut kääntyä takasin. Joten päästin koiran leikkimään ja Silver nautti täysin siemauksin
Kun lähdimme parin tunnin jälkeen pois oli kotiin tuotavana erittäin rapanen, väsynyt pikkuleijona! Nini joo, Silver on siis nyt ollut kanssani isälläni kylässä perjantaista lähtien, nyt se nukkuu sikeesti tuossa eteisessä! :)

Silver isän kotipihalla!<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti