sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Eura ja halikoirailua!

Eilen kello soitti 05.15 ja mulla kävi jo mielessä; " kuka täysjärkinen ihminen herää tähän aikaan aamusta lähteäkseen koiranäyttelyyn?" No, ei siinä mitään, hetken kiroamisen jälkeen nousin ylös ja painuin suihkuun. Alas tullessa kävin potkimassa Mikon ylös olohuoneen sohvalta ja käskin sen mennä yläkertaan nukkumaan. Silver katsoi minuun kysyvästi sillä meillä ei todellakaan herätä siihen aikaan aamusta. Koira tuhahti kerran ja painui takaisin untenmaille. Suihkun jälkeen alkoi kunnon rumba, minä juoksin pitkin taloa pakkaamassa tavaroita ja Silver ulkoili tuon ajan aina välillä vilkuillen touhujani ikkunasta. Olimme ihme ja kumma valmiita lähtöön tasan kello kuusi jolloin lähdin kaivamaan häkkiä ulkovarastosta. Johanna tuli hakemaan meidät kuuden jälkeen ja suuntasimme auton nokan kohti Euraa. Kävimme Karkkilan absilla aamupalalla, sillä kumpikaan meistä ei ole aamusyöjiä. Matka jatkui ja olimme Eurassa noin 9.20.

Näyttely meni hyvin ja Lionstarsin sakki sai kaikki hyviä tuloksia ja tuon päivän kruunasi Lionstar's kasvattajaryhmän upea BIS-3 sijoitus! Paljon onnea vielä Yvonne, jälleen kerran olet tehnyt upeaa työtä!!<3
Kesken näyttelyn saimme uutisia Juukasta, jossa Niina oli Millin ( Lionstar's Smile Like Sunshine) ja Nanon   (Lionstar's Sapphire Love Story) kanssa. Nano oli ollut upeasti: nuo eri 1, sa, pn1,VSP ja Nano sai myös ensimmäisen sertinsä!!! Onneksi olkoon Niina!
Mitä Silveriin tulee: Silver sai EH:n johon olen erittäin tyytyväinen sillä tuo neiti on tällä hetkellä niin karvattomassa kunnossa joten huonomminkin olisi voinut mennä. Meidän mennessä kehään tuomari huokaisi, mitähän sillä liikkui päässä sillä hetkellä ;)

Tänään päivä alkoi metsälenkillä, jonka jälkeen söimme ja suuntasimme auton söderkullan kartanoa kohti, sillä menimme koiravetoihin. Silver on tosin liian nuori vetämään, mutta tänäänkin totuttelimme aisoja ja edistys oli huima: Toisin kun viime kerralla, Silver uskalsi mennä aisojen keskelle seisomaan pitkäksi aikaa ja pääsimme myös aisojen ali Johannan pidellessä niitä ilmassa. Tämän menettelyn tarkoituksena oli todistaa Silverille, ettei aisat syö sitä :D
Eli kaikinpuolin oli siis mukava, koiran täyteinen viikonloppu!

Kuvassa: Alma, Gabriela, Sonny, Sky<3 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti