maanantai 18. maaliskuuta 2013

Toko ja yökyläilyä

Perjantaina meillä oli toko tavalliseen tapaan. Silver käyttäytyi tapansa mukaan mallikkaasti ja oli muutenkin innokas tekemään asioita. Pääsimme perus tokoilun jälkeen kokeilemaan agility esteitä mm. putki, este, "pussi" ja rengas. Tokon päätteeksi meillä oli valiokahvit uusien valioiden kunniaksi, onneksi olkoon vielä uudet valiot ja omistajat! Lisäksi multa kysyttiin, olisinko kiinnostunut agilitystä, sillä kuulemma Silver voisi olla tässä lajissa hyvä rotunsa edustaja ketteryytensä ja innokkuutensa puolesta. Tätä pitääkin harkita!

Tokon jälkeen Silver tulikin meidän isän luokse yökylään, jossa se viihtyikin sunnuntaihin saakka.
Kävimme pari kertaa koirapuistossa ja onneksi molemmille kerroille löytyi leikkikaverit. Ensimmäisellä kerralla Silver pääsi leikkimään 11-vuotiaan kultasennoutajan kanssa, ja sen lähdettyä tuli puistoon 2v Beagle Sara. Vauhtia niillä kahdella riitti, jonka seurauksena Silver oli aivan puhki poikki väsynyt seuraavat pari tuntia :)

Sunnuntai aamuna menimme koirapuistoon 10 aikaan aamulla. Vaikka siis Silver oli siis päässyt jo pariin otteeseen lenkille, mutta ajattelin, että ruoka maistuisi paremmin jos se pääsee vapaaksi juoksemaan. Vähän ajan päästä tuli sekarotuinen Topi leikkimään ja vauhtia oli taas enemmän kuin tarpeeksi.
Kotiin mennessä paloasemalta oli lähdössä paloauto (sireeni ei ollut päällä meidän onneksi) ja Silver jäi tuijottamaan paloautoa ylvään näköisenä.Silver oli siis aika erikoinen näky, sillä  samaan aikaan 4 palomiehen päät kääntyivät ihailemaan Silveriä ja lopuksi saimme vilkutuksen hymyn kera yhdeltä palomieheltä. Mitähän tästä voi päätellä?
Kaiken kaikkiaan oli oikein muksa viikonloppu! :)

Niin ja torstaina olimme siis Johannan luona painimassa Alman ( Lionstar's Smile Sweetly to You) ja Okran
 ( Lionstar's Sapphire Fairytale) kanssa!






Alma ja Okra


Alma ja Silver

Alma

Okra

Okra ja Alma
Toiselle iski väsy<3






Sara ja Silver



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti