torstai 17. tammikuuta 2013

Eläinlääkärissä käynti!

Olimme tiistaina eläinlääkärissä Napin, Hilma ja Silverin kanssa.
Nappi ja Hilma saivat molemmat sirut ja rokotukset, sillä nyt kun muutamme maan tasalle kasvaa samalla mahdollisuus siihen, että kissat pääsevät helposti karkuun. Vaikka Napilla ja Hilmalla ei ole ollut tähän päivään mennessä  minkäänlaista hinkua ulkona olemiseen, silti päätimme olla kaukaa viisaita, sillä jos nuo kaksi päättää lähteä karkuun nyt on edes jonkilainen mahdollisuus ,että ne löytää tiensä takaisin kotiin.

Silver sai kanssa rokotuksen vaikkakin vähän etuajassa, mutta kun meillä on parin viikon päästä tiedossa Viron näyttelyreissu ajattelimme, että on järkevää ottaa rokotukset samaan aikaan. ( Silverillähän olisi ollut vielä vanhat rokotukset voimassa reissun aikanakin, mutta nyt ne on hoidettu pois alta) Seuraavan kerran Silver täytyy rokottaa vasta parin vuoden päästä.

Eilen ehdin jo säikähtää, että joko tulee uusi reissu lääkäriin, sillä Silver riehui lenkillä ja onnistui kaatumaan jolloin Silver aristi toista etujalkaa. Päivällä Silver sai sitten särkylääkkeen ja illalla oltiinkin jo kunnossa! Selvisimme siis säikähdyksellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti