lauantai 12. tammikuuta 2013

Uusi alku ja tassun ääniä!

Kävimme torstaina äidin, Mikon, Silverin ja Sannan kanssa, uuden alun antavassa paikassa, nimittäin pääsimme katsomaan meidän tulevaa kotiamme. Muutamme 25.1. uuteen kotiin, hienoon 2 kerroksiseen rivitalo asuntoon joka sijaitsee Päiväkummussa. Uudessa talossa on 3 makuuhuonetta, 2 vessaa, todella iso parveke, ja keittiö sekä tietysti olohuone. Olen todella innoissani sillä vihdoin saamme enemmän tilaa ja mikä parasta, uudessa talossa on oma piha ja sauna!

Kävimme Silverin kanssa eilen koirapuistossa ja ulkona oli mitä parahin keli. Aurinko paistoi ja suloisen kirpeä pakkanen sai ilman niin ihanan tuntuiseksi. Välillä manaan itsekseni että miksi sitä lunta pitää olla näin järkyttävän paljon, mutta sitten kun katson koiraani joka iloisesti temmeltää ja loikkii umpihangessa, ajattelen, että eihän talvi olisi mitää ilman lunta. Vaikka onkin kylmää ja märkää Silver nauttii tuosta lumesta aina yhtä paljon kuin kesällä vedestä. 

Eilen tänne "sivistyksen" pariin saapui rakkaat tätini Yvonne, serkkuni Daniela kera 3 koiraa Gabriela, Sky ja Jade, sekä tietysti marsutytöt Okariina ja Ariel. 

Olen tällä hetkellä 4 koiran lapsenvahtina ja voin sanoa, että nämä ovat maailman helpoimpia vahdittavia :) 
Aamulla heräsin kuuden aikaan käyttämään koiria pissalla jonka jälkeen siirryin olohuoneen sohvalle nukkumaan, sillä koirat oli vähän levottomia. Sky nosti molemmat etutassunsa mun vatsan päälle ja painoi päänsä mun syliin kunnes uni voitti ja poika päätti siirtyä lattialle nukkumaan. Silver nukkui tapansa mukaan parvekkeen oven edessä ja Jade ja Gabriela nukkuivat siellä missä mahtuivat. 

Koirille on ruoka tarjottu osa söi hyvin ja osa jätti vähän ruokaa. Tänään olisi vielä tiedosssa kahden koiran pesu tuolla meidän ihanan "isossa" kylpyammeessa, mä niin jo haluan sinne uuteen kotiin sillä ison koiran peseminen kylpyammeessa ei ole mikään helppohomma! 

Kissat viettää aikaa mun huoneessa ja saivat tänään päivällä extra herkuksi märkäruokaa :) 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti